6.6.2016

TULOSSA: INNOSTU UNELMISTA -TAPAHTUMA KUOPIOSSA JA MIKKELISSÄ!TULOSSA: INNOSTU UNELMISTA -TAPAHTUMA KUOPIOSSA JA MIKKELISSÄ!

Mun Areena feat Innostu Unelmista -tapahtuma Kuopiossa to 13.10.2016 klo 10-15 (Savon ammatti- ja aikuisopisto, Presidentinkatu 3)

Innostu Unelmista -tapahtuma Mikkelissä pe 14.10.2016 klo 9-15 (Etelä-Savon ammattiopisto, Otavankatu 4)

Tapahtumat ovat samansisältöiset molemmilla paikkakunnilla.

Aamupäivällä Innostu Unelmista -nuorille suunnatussa seminaarissa puhutaan unelmista, osaamisesta ja toiminnasta. Seminaarin aikana nuori saa vinkkejä oman tulevaisuuden rakentamiseen, saa tietoa työelämästä ja yrittäjyydestä sekä pääsee tutustumaan oppisopimuksen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Iltapäivällä kokoontuu myös aikuisverkosto. Aikuisverkoston kohtaamisessa työnantajat ja nuorten ohjausta tekevät pääsevät pureutumaan työelämän ajankohtaisiin haasteisiin ja tutustumaan oppisopimuksen uusiin malleihin. Kohtaamisessa pohditaan paikallisia yhteistyön keinoja ohjata nuoria kohti työelämää entistä paremmin.

Innostu Unelmista -Arenalla on esillä paikallisia työantajia ja nuorten tulevaisuuden rakentamista tukevia tahoja päivän aikana.

Ilmottaudu jo nyt: Innostu Unelmista! Seminaariin mahtuu 300 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Lisätietoa saat osoitteesta Innostu Unelmista.

Tapahtuman toteutuksesta vastaa Zestmark ja heidän yhteistyökumppaninsa yhdessä OpsoDiili -hankkeen kanssa. Kuopiossa tapahtumaa ovat tekemässä myös Mun Areena -toimijat.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti